2015. jan 29.

Kihívásokról őszintén.

írta: retepudjah
Kihívásokról őszintén.

Sziasztok kedves Zsírdisznóka olvasók!

Az első és legfontosabb, hogy megköszönjem azoknak akik kihívtak különféle mozgásos kihívásokra Facebook-on. Amit örömmel fogok teljesíteni.
Amit leszögeznék mindenkinek, attól, mert valaki végig csinálja a februári kihívásokat senkinek sem lesz kockás hasa, és olyan nagy mértékű fogyást sem eredményezhet. Mind mindannyian tudjátok a fogyáshoz nem elég, csak a mozgás, a megfelelő táplálkozás a legfontosabb, mert nem elég egy várat kívülről támadni, de belülről is támadni kell.
Ha tényleg komolyan gondoljátok a kihívásokat akkor váltsatok életmódot egyszerre a kihívásokkal. Ezalatt nem azt értem, hogy mindent hagyjunk el amit eddig tettünk és tegyünk radikális változásokat, egyszerűen csak arról van szó, hogy egy kis odafigyeléssel, még kilókat is tudunk leadni a kihívásokkal együtt.
Pár apró változással is sokat tehetünk az egészségünkért. Ha megfogadtok pár tippet akkor már sokat tesztek magatokért:
- Fehér lisztet illetve fehér lisztből készült termékeket, felejtsétek el. Helyette teljes kiőrlésű kenyeret fogyasszatok, vagy Abonett extrudált kenyeret fogyasszatok.
- Ebédhez köretnek, válasszunk salátát, vagy barna rizst. Sült Krumpli semmi esetben sem!
- NE együnk csokit, helyette gyümölcsöt fogyasszunk.
- Cukros üdítőket felejtsük el, helyette ha van jó minőségű csapvíz, ha nem megfelelő minőségű akkor mentes vizet igyunk.
Most felsoroltam, 4 apró dolgot, ha már ezeket megfogadjátok akkor már többet tettetek magatokért, mint mások akik bele se kezdenek, a kihívásokba, az életmódváltásba.

Mindenkinek sok sikert és Február a mi hónapunk lesz.. ;)

Hajrá kis zsírdisznócskák.

Szép estét nektek.

Kedveljetek Faceookos oldalamon, és kövessétek mindennapjaimat Instagram profilomon.

Szólj hozzá