2015. már 31.

Március havi értékelő

írta: retepudjah
Március havi értékelő

Ez a hónap egy kicsivel mozgalmasabb volt mint az előzőek. Ebben a hónapban részt vettem 3 Futóversenyen.
2015.03.14. I. Országfutás, Kisköre táv: 7,5 km 00:53:51
2015.03.21. II. Tavaszváró Futóverseny, Nyíregyháza táv: 5,1 km 00:36:26
2015.03.29. Rotary Jótékonysági futás, Debrecen táv: 1,993 km 00:13:03

Nem a legjobbak, de elkezdtem egy utat járni ami eléggé élveztem, és szerencsére mindig volt velem valaki aki elkísérjem. Ők adták meg nekem azt a motivációt amit lehet nem értem volna el magamtól, és köszönöm nekik a bátorítást, a jövőben igyekszek nem feltartani őket és velük együtt végig menni az adott távon.
Az idei évre kitűzött célom legalább az 1000 kilométer, ami nem kizárt, hogy meglesz csak felkészül és rengeteg futás eredménye. Rengeteg ember teljesíti a "Fuss 2015-ben 2015 km-t" kezdeményezést, de az megmarad jövőre, idén elég lesz a fele is.
Március hónapban ismerkedtem meg az Electro Fitness rendszerével, amit személyi edző mellett végezve nagyon hatásos tud lenni, eddig 5 órán vagyok túl, de már eddig is óriási az eredmény vagyis számomra, mert eléggé szkeptikus voltam az elején.
Az eddigi eredményeim: (Mivel első alkalommal nem volt mérésem, ezért a negyedik óra és az ötödik óra közötti különbséget tudom leírni nektek)
- Csípő -3 cm
- Derék -7 cm
- Mell -1 cm
- Comb -5 cm
- Kar -2 cm

Gondolkoztam egy olyanon, hogy aki még csak most ismerkedik meg a futással, de szeretne elindulni annak egy csoporton belül, teljesen INGYEN segítenék egy már kipróbált edzéstervvel, hogy az első 5 km-es futásuk meglegyen. Még gondolkozom ezen, de ha lesz rá igény akkor elindítok egy ilyen csoportot és 12. hét után mindenkinek lazán megy majd az a bizonyos 5 kilométer ;)
Esetleg ha lenne rá igén akkor kattints ide, és írj nekem egy üzenetet.
A saját futásom a hónapban csupán 50 km lett, de áprilisra már adott, hogy sikerüljön a 100 összegyűjtött km is. Átlagosan 3,33 km futottam, minden alkalommal.
Nem is szaporítom tovább a szót, kívánok mindenkinek sikeres és futásban gazdag szép tavaszt.

Szép napot mindenkinek aki ide téved és elolvassa, a gondolataimat, és még értékeli is. :)

Kedveld Facebookos oldalamat, és kövesd mindennapjaimat Instagram profilomon is.

Szólj hozzá

március havi értékelő 2015